Tietopyyntö ja markkinavuoropuhelu: Osoitetietojen laadunparannustyö

Ajankohtaista:

15.5.2018 järjestettiin Osoitteet-osahankkeen markkinavuoropuhelu. Katso kooste ja vastauksia tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin.

 

Paikkatietoalustan osoitetietovarantoon koostetaan kuntien ylläpitämiä rakennusten ja alueiden osoitetietoja. Osoitetiedoissa on paikoitellen puutteita, joskus virheitäkin. Niiden korjaaminen on niin kunnan kuin koko yhteiskunnan etu. 

Paikkatietoalustan Osoitteet-osahankkeen yhteydessä toteutetaan kuntien osoitetietojen laadunparannusta, ja selvitämme nyt tämän laadunparannustyön hankintamahdollisuuksia. Tähän liittyvä tietopyyntö on julkaistu 3.5. Hanki-tarjouspalvelussa, ja kaikille hankinnasta kiinnostuneille yrityksille järjestetään markkinavuoropuhelutilaisuus tiistaina 15.5.

Mikä on tietopyyntö?

Tietopyyntö ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan tarkentava markkinakartoitus osoitetiedon laadunparannuksen toteutukseen. Tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa tai tietopyyntöön vastanneita. Tavoitteena on kartoittaa hankinnan kohteena olevan laadunparannustyön mahdollisia toteutusmalleja sekä saada tietoa potentiaalisista tarjoajista. 

Voit tutustua tietopyynnön sisältöön Hanki-tarjouspalvelussa. Tietopyynnön tarkastelu vaatii rekisteröitymistä. Vastaukset tietopyyntöön tulee jättää viimeistään 20.5. klo 10.


Markkinavuoropuhelu 15.5. - ilmoittaudu mukaan

Tietopyynnöstä kiinnostuneille yrityksille järjestetään markkinavuoropuhelutilaisuus, jossa kaikki hankinnasta kiinnostuneet voivat esittää näkemyksiään laadunparannustyöstä sekä tietopyyntöön liittyviä kysymyksiä. Tilaisuus järjestetään tiistaina 15.5.2018 klo 1011.30 Pasilan virastotalon kokouskeskuksessa (neuvottelutila Rubiini, Opastinsilta 12, Helsinki). 

Pyydämme hankinnasta kiinnostuneita ilmoittautumaan mukaan tilaisuuteen tämän linkin kautta viimeistään perjantaina 11.5. klo 12. Lisätietokysymykset tulee lähettää niin ikään 11.5. klo 12 saman linkin kautta.