Osoitehaavi toimii taas

4.4.2019

Tietojen tallentamisen estänyt tekninen vika on nyt korjattu. Osoitehaaviin voi tallentaa Lempäälän sisäänkäyntejä ja kulkupisteitä sunnuntaihin 7.4. saakka.

Osoitehaavista löydettiin sisäänkirjautumiseen liittynyt tekninen vika, joka esti joiltakin käyttäjiltä tietojen tallentamisen palveluun. Vika ilmeni siinä, etteivät kaikki käyttäjät tunnistautumisesta huolimatta saaneet näkyville Lisää-nappia, jonka kautta sisäänkäyntejä ja kulkupisteitä lisätään Osoitehaaviin. Ongelma on nyt kuitenkin korjattu ja Osoitehaavi toimii normaalisti.

Pahoittelemme ongelmaa ja kiitämme saadusta palautteesta, jonka avulla vika saatiin korjattua.

Mitä tapahtuu pilotin jälkeen?

Osoitehaavin pilotti Lempäälässä loppuu 7.4., jonka jälkeen tietojen kerääminen loppuu väliaikaisesti. Saadut tiedot ja palautteet analysoidaan ja lähetetään myös Lempäälän kunnalle tiedoksi.

Palvelua kehitetään ja hiotaan saatujen kokemusten ja palautteiden perusteella. Tarkoitus on laajentaa tietojen kerääminen koko Suomeen ja avata Osoitehaavi uudelleen käyttöön loppuvuoden aikana. Kaikki palaute on jatkon kannalta kullan arvoista. Jos käytät Osoitehaavia, jätäthän myös omat kommenttisi lyhyen käyttäjäkyselyn avulla.

Kerromme pilotin tuloksista myöhemmin osoitteessa osoitteet.paikkatietoalusta.fi.