Webinaari 20.11: Osoitteet kuntoon – kuulumisia Osoitteet-osahankkeesta

14.11.2018

Laadukkaat osoitetiedot ovat yhteiskunnallemme elintärkeitä ja monen toiminnan perusta. Nyt kutsummekin sekä kunnat että yritykset mukaan toimiin osoitetietojen laadun varmistamiseksi. Tule kuulolle webinaariin tiistaina 20.11. klo 10.30.

Millaisia virheitä tai puutteita osoitetiedoista tyypillisesti löytyy ja miten niitä voidaan lähteä korjaamaan?

Osoitteet-osahankkeen vetäjä Paula Ahonen-Rainio keskittyy tässä webinaarissa etenkin osoitetietojen laatuun ja siihen, millaista tukea kunnille on tulossa, jotta osoitetietojen laadun kohentaminen olisi kunnissa helpompaa.

Kuulemme muun muassa parhaillaan käynnissä olevasta, osoitetietojen nykytilaa kartoittavasta laatuanalyysista sekä marraskuussa käynnistyvästä Osoitteet kuntoon -innovaatiokilpailusta, jonka kautta kutsumme mukaan yrityksiä kehittämään ratkaisuja kuntien tueksi laadunparannustyöhön.

Tervetuloa mukaan tiistaina 20.11. klo 10.30–11.

Webinaariin osallistutaan Skype/Lync-yhteyden avulla. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä, joka avataan tapahtumakalenteriin webinaaria edeltävänä päivänä.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.